CONTACT

 

Actief op het gebied
van beleggingspanden !

Beleggingsaanbieding.nl

T. +31 (0)162 67 1400
F. +31 (0)162 67 1410

info@beleggingsaanbieding.nl

Follow us on Twitter

 

KOPEN EN VERKOPEN

 

 

De voordelen van zowel de verkoop als aankoop van uw beleggingsobject:

Verkopen:
Hoe vaak heeft u niet de vervelende ervaring gehad, dat uw beleggingsobject in verkeerde handen terecht kwam? Wij hoeven u geen voorbeelden te noemen van negatieve aspecten wanneer uw beleggingsaanbod de vrije hand krijgt.

U wilt juist dat uw beleggingsobject op een vlotte en bovenal discrete wijze door een professionele en betrouwbare vastgoedpartijen wordt bekeken en behandeld.

Wij willen u daarom graag kennis laten maken met Beleggingsaanbieding.nl, een portaal waar vraag en aanbod op een discrete wijze wordt aangeboden in groot nationaal en internationaal netwerk van zeer uiteenlopende vastgoedpartijen.

De eerste stap die voor iedere bezoeker van beleggingsaanbieding.nl toegankelijk is, is het bekijken van het aanbod op discrete wijze. Uw vastgoed is in de genoemde kerngegevens niet te herleiden. Maar biedt voldoende informatie om interesse bij een kandidaat- koper te wekken.

De volgende stap wanneer de potentiële kandidaat- koper meer informatie over uw object zou willen ontvangen zal hij/ zij zich kenbaar moeten maken middels een reactieformulier. Op dit moment heeft u het als verkoper in de hand of er wel of niet aan de desbetreffende persoon wordt aangeboden.

Op voorhand is er met u duidelijk overleg gepleegd hoe u met uw beleggingsobject om wenst te gaan. Beleggingsaanbieding zal aan de hand van uw wensen uw instructies opvolgen.

U kunt via Beleggingsaanbieding.nl profiteren van zeer groot netwerk van vastgoedpartijen, welke dagelijks op zoek zijn naar interessante investeringsobjecten/ projecten en u heeft daarbij exact in de hand aan wie uw vastgoed zal worden aangeboden.

Daarnaast zijn wij middels onze databank steeds in staat om u op de voet de ontwikkelingen te laten volgen over de status van uw vastgoedaanbod.

Kopen:
U bent als professionele belegger niet op zoek naar vastgoedproposities welke door iedereen kan worden bekeken, u verlangt kwaliteit en exclusiviteit, waarbij alleen een selectief aantal partijen het object wordt aangeboden. U wilt de ruimte krijgen om een object te kunnen beoordelen.

Middels onze werkwijze kunnen wij u als koper garanderen dat wij exact de verkoopprocedure in de hand hebben. Dit moet u als professionele vastgoedpartij voldoende aanleiding geven om via Beleggingsaanbieding.nl in contact te komen met de verkoper van een bepaalde propositie.


Kortom wij zijn er van overtuigd dat wij middels deze website u alle voordelen kunnen bieden, welke u als aan/ verkoopinstrument nodig heeft om tot een vlotte maar bovenal discrete transactie te kunnen komen.

Wij komen graag met u in contact.