€ 14.000.000,00
Kosten koper

Omschrijving

Op een prachtige locatie nabij Amsterdam, op een zeer goed bereikbare locatie in Noord – Holland gelegen herontwikkelingslocatie voor de realisatie van ca. 270 shortstory (woon-) eenheden en ca. 100 hotelkamers. Deze herontwikkeling past binnen het bestemmingsplan en voldoet aan de geldende parkeernorm.

Indien gewenst kan Beleggingsaanbieding.nl voorzien in een huurder voor het gehele project. Denk hierbij aan bijv. een hotel exploitant en-/ of zorginstelling. Afspraken hierover in nader overleg vast te leggen.

Oppervlakte en indeling

  • Perceeloppervlakte: 2.8 hectare
  • Vloeroppervlak totaal circa m2: 10.872 BVO
  • Meerdere bouwlagen: Ja

Situatie

  • Erfpacht: Nee
  • Eigen grond: Ja
  • Commissie makelaar in % (excl. BTW): 1,5%
  • Bijzonderheden: Indien gewenst kan, Beleggingsaanbieding.nl tegen nader vast te leggen voorwaarden, een passende huurder worden aangeboden.

Bekijk op de kaart

  • Land: Nederland
  • Provincie: Noord-Holland

Agent

Agent profielafbeelding
Aantal objecten: 38
Beleggingsaanbieding.nl +31 (0)162 – 67 14 00
info@beleggingsaanbieding.nl https://beleggingsaanbieding.nl Bedrijf: Beleggingsaanbieding.nl Beleggingsaanbieding.nl is hét platform waar vraag en aanbod op het gebied van beleggingspanden samenkomt. Beleggingsaanbieding.nl is een begrip voor (inter-) nationale vastgoedpartijen welke zijn beleggingsvastgoed wenst te vervreemden of te verwerven. Op de website van Beleggingsaanbieding.nl vind je een actueel aanbod en delen we graag de nieuwste projecten, indien gewenst op discrete wijze. Wij zijn actief op het gebied van logistiek, light Industrial, hotels, recreatie, bedrijfsvastgoed, groot- en kleinschalige detailhandel, zorg (wonen, eerstelijns en tweedelijns), huisvesting bijzondere doelgroepen (zorg, studenten, internationale medewerkers, spoedzoekers, etc.) residentieel (grondgebonden en gestapeld), etc. Wij bieden een groot landelijk netwerk met professionele kopers en verkopers verkregen door meer dan 25 jaar vastgoed ervaring. Vaak worden wij in een ver voorstadium betrokken bij ontwikkelingslocaties, nieuwbouwprojecten en nieuw aanbod binnen het (commerciële - beleggings-) vastgoed. We zitten aan tafel met professionele vastgoedpartijen, denk daarbij aan onder meer bouwbedrijven, ontwikkelaars en investeerders. Daarnaast begeleiden wij private en institutionele investeerders welke hun vastgoed willen verkopen of juist op zoek zijn naar een geschikte beleggingspropositie om hun vastgoedportefeuille (verder) uit te breiden. Graag komen wij met je in contact en bespreken wij graag onze werkwijze!