Diensten 

Voor institutionele en particulier beleggers:

Onze werkwijze

Door onze meer dan 20- jarige ervaring op het gebied van vastgoed zijn wij in staat adequaat te adviseren. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door ruime expertise, doeltreffend met maximale inzet en betrokkenheid.

Wij zijn in staat “out of the box” te kunnen denken en zijn altijd op zoek naar het beste resultaat. Dit bereik je niet door een 9 tot 5 mentaliteit.

Ons netwerk bestaat uit duizenden professionele vastgoedpartijen waardoor wij in staat zijn op vlotte wijze de juiste koper of verkoper te benaderen. Daarnaast kennen wij de markt, dus ook de objecten welke (nog) niet te koop worden aangeboden zijn bij ons in beeld. Het is dus altijd raadzaam uw wensen kenbaar te maken. Graag zijn wij je van dienst in je zoektocht naar het meest geschikte vastgoedobject.

 

Onze werkwijze op een rijtje:

  • Discrete aan- en verkoop van uw vastgoedobjecten;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Groot landelijk netwerk met professionele vastgoedpartijen;
  • Persoonlijke aanpak;
  • Volledige begeleiding bij alle facetten van de aan- of verkoop, tot en met overdracht bij de notaris;
  • Ruime expertise op het gebied van (ver-) huur en (ver-) koop van vastgoed;
  • Landelijk werkgebied.

 

Voor vastgoedadviseurs en makelaars:

Middels beleggingsaanbieding.nl bieden wij een online platform aan om uw beleggingsvastgoed op een discrete en veilige wijze in een groot landelijk netwerk aan te kunnen bieden.

Doordat je gebruik maakt van ons groot landelijk netwerk met professionele vastgoedpartijen ben je in staat om voor je opdrachtgever tot een vlot verkoopresultaat te kunnen komen.

Door middel van het aanmaken van een account kun je op een eenvoudige wijze al je beleggingsobjecten op onze website plaatsen en beheren. Dit is niet nieuw, maar wel uniek, omdat wij je vooraf geen kosten in rekening zullen gaan brengen.

Een vergoeding wordt pas betaald op het moment dat jouw beleggingsobject onvoorwaardelijk is verkocht. Na verkoop vragen wij een éénmalige en vaste bijdrage. Dus ongeacht de hoogte van de verkoopprijs hanteren wij altijd een vast bedrag per gedane transactie.

Wij hanteren een eenmalige korting wanneer u voor 15 maart a.s. gebruik maakt van onze diensten en hanteren een vergoeding van € 650,00 (excl. BTW) per gedane transactie. Na 15 maart bedraagt de vergoeding € 950,00 (excl. BTW).

Dus registreer je middels het aanmaken van een persoonlijk account en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid.

Zoek objecten