Welkom op de nieuwe website van beleggingsaanbieding.nl. Beleggingsaanbieding.nl is hét platform waar vraag en aanbod op het gebied van beleggingspanden samenkomt. Beleggingsaanbieding.nl is een begrip voor (inter-) nationale vastgoedpartijen, welke beleggingsvastgoed willen kopen of verkopen.

Binnen beleggingsaanbieding vind je actueel aanbod en delen we graag de nieuwste projecten op discrete wijze. Ons brede aanbod bestaat onder meer Wij zijn onder meer actief op het gebied van beleggingspanden in de horeca, woon-zorgcomplexen en winkels. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Wij bieden een groot landelijk netwerk met kopers en verkopers verkregen door meer dan 20 jaar vastgoed ervaring. Vaak worden wij in een ver voorstadium betrokken bij ontwikkelingslocaties, nieuwbouwprojecten en nieuw aanbod binnen het commerciële vastgoed.

We zitten aan tafel met professionele vastgoedpartijen als bijvoorbeeld, bouwbedrijven, ontwikkelaars en investeerders. Daarnaast begeleiden wij private en institutionele investeerders welke hun vastgoed willen verkopen of juist op zoek zijn naar een geschikte belegging om hun vastgoedportefeuille (verder) uit te breiden. Zo kun je er altijd op vertrouwen dat je vastgoedbelegging bij ons in goede handen is.

Kijk voor alle mogelijkheden die Beleggingsaanbieding biedt op onze diensten pagina!